برای قبولی در رشته پزشکی 97 چه باید کرد ؟

ساخت وبلاگ

برای قبوی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟

با توجه به بازار کار و موقعیت اجتماعی و بسیاری از موارد دیگر اغلب داوطلبان بدنبال آگاهی از راه های برای قبولی در رشته پزشکی می باشند. در این مقاله به معرفی برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟ و بسیاری از موارد دیگر خواهیم پرداخت.

برای دریافت اطلاعات روی لینک زیر کلیک نمایید.

ثبت نام آزمون لیسانس به پزشکی 97 – 98 زمان شرایط و نحوه ثبت نام

شرایط تغییر رشته از پزشکی به دندانپزشکی

رتبه قبولی دانشگاه آزاد 97-98 پزشکی و پیرا پزشکی

ثبت نام رشته های پزشکی بدون کنکور در سال 97 
 

 جهت مشاوره در زمینه برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

 


 

آیا می دانید برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد؟

داوطلبی که آرزوی رتبه برتر شدن را در سرش میپروراند باید توجه داشته باشه که برای کسب چنین موفقیت بزرگی باید از خیلی چیز ها دل  بکند و تمام ذکر و فکر خودش رو معطوف موفقیت در کنکور سراسری بکند مطمئن باشید تحصیل در رشته پزشکی تهران آرزوی هر کسی نیست  پس اگر شما چنین آرزویی داری مطمئن باش لیاقت و توانایی رسیدن به این آرزو رو دارید با توجه به تعداد زیاد شرکت کنندگان در آزمون سراسری و ظرفیت محدود دانشگاه های برتر برای رشته های خوب قبولی در این رشته ها و رتبه برتر شدن شرایط خاص خودش را دارد ما در این مقاله به این نکات و شرایط اشاره کنیم تا با شما در کسب این موفقیت بزرگ یعنی رتبه برتر سهیم باشیم .
در رشته‌های دندان‌ پزشکی امکان ادامه تحصیل تا مقطع فوق دکترا وجود دارد. دانشجویان رشته دندان‌پزشکی حداقل 5 ساله درس خود را تمام میکنند در رشته دندانپزشکی درس های عمومی ، پایه و اختصاصی آن از لحاظ نحوه تدریس، به درس های نظری ، عملی نظری، عملی تقسیم می‌شود.

پزشکی عمومی شامل ۵ دوره است:

1-علوم پایه
در این دوره دانشجویان علاوه بر مباحث پایه ای، برای یادگیری علوم بالینی آمادگی کسب می کنند در پایان دوره دانشجویان در آزمونی شرکت می کنند و به مرحله بعدی تحصیل می روند.

2- فیزیوپاتولوژی
زمان این دوره ۶ ماه است که مبانی فیزیولوژیک، شناخت بیماریها و نشانه های بیماریها و تشخیص و درمان آنها در این دوره مورد بررسی قرار می گیرد.

3- کارآموزی بالینی
دانشجویان علائم بیماریها از دیدگاه بالینی و آزمایشگاهی را می شناسند و توانائی در به کار بردن اندیشه، استدلال و نتیجه گیری در پیشگیری و درمان را می آموزند

کارورزی بالینی
4- پرورش قدرت تصمیم گیری در مقابل با مسائل بهداشتی و درمانی و اقدام لازم و به هنگام از هدف های این دوره است.

5- کارورزی

بعد از کنکور کارورزی که از دروس پایه و اصلی و عمومی فیزیولوژی علوم بالینی است و به طور سراسری برگزار می‌شود گذراندن دوره کارورزی ضروری است

دانش‌آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته کلیه رشته‌های تحصیلی و دکتری عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) و دکتری حرفه‌ای دامپزشکی بتوانند با رعایت شرایط ذیل و از طریق شرکت و قبولی در آزمون سراسری، در مقطع دکتری عمومی رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، صرفاً در شعب بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی ادامه تحصیل دهند.

۱: لزوم گذراندن طرح نیروی انسانی برای دانش‌آموختگان مشمول طرح.
۲: دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان یا دستگاه‌های اجرایی و عدم دارا بودن تعهدات سهمیه بومی و یا سهمیه مناطق محروم.
۳: نداشتن ممنوعیت تحصیل از نظر سازمان نظام وظیفه.
۴: کلیه پذیرفته‌شدگان در شعب بین‌الملل ( اعم از اینکه در مقاطع قبلی تحصیل از آموزش رایگان برخوردار بوده یا نبوده‌اند ) ، ملزم به پرداخت شهریه مطابق مصوبه هیأت امنای دانشگاه و مصوبات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند.
۵: دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی ارشد پیوسته و ناپیوسته صرفاً قادر به تحصیل در شعب بین‌الملل هستند.

یک برنامه ریزی مناسب برای قبولی در پزشکی چگونه باید باشد:
آماده کردن منابع و شرایط :
لطفا منطقی باشید و قبول کنید که برای قبولی در رشته های تاپ دکترای حرفه ای باید مطالعه ای بسیار با کیفیت داشته باشید و شرایط مورد نیازی که مشاور تعیین میکند ، را مهیا سازید.
شرایط مطالعه عبارتند از :
مکان مطالعه: مکان مطالعه نباید شلوغ باشد بلکه باید با آرامش در آن درس بخوانید . همچنین نور و دمای مناسبی نیز داشته باشد .
آزمون آزمایشی : شرکت در آزمون های آزمایشی استاندارد و معتبر. که در آن آموخته های خود را بسنجید و خود را با دیگر رقیبان ارزیابی کنید.
منابع کمک آموزشی: تهیه کتاب و دیگر منابع کمک آموزشی براساس سطح درسی و کارشناسی شده و انجام مراحل یادگیری در کنار مطالعه همانند ، خلاصه نویسی ، یادداشت برداری ها ،مرور های پر تکرار مباحث مختلف و…
مطالعه در زمان هایی که رقبا عقب مانده اند :
دانستن این زمان ها زیاد کار سختی نیست. داوطلبان شرکت کننده در کنکور تجربی از یکی از سه گروه زیر هستند:
دانش آموزان پیش دانشگاهی:
در دوران امتحانات درگیر امتحانات می شوند و معمولا نمی توانند در آزمون های این دوره خوب بدرخشند و بعضا خیلی از مباحث عقب می مانند. مثلا دی ،بهمن ، اردیبهشت و خرداد.
داوطلبان پشت کنکوری
فارغ التحصیلان دانشگاهی
لذا با کمی هوشیاری خودتان می توانید متوجه شوید رقبا الان در چه وضعیتی هستند و ازشون جلو بزنید و یه لحظه هم مطالعه را متوقف نکنید.
باز هم تعادل مطالعاتی:
همه دروس را بصورت متعادل بخوانید و درصدهای بالا داشته باشید در غیر اینصورت مطمئن باشید در کنکور با این تعداد رقبای جدی ، شکست می خورید.

شما میتوانید برای دریافت هرگونه مشاوره و برنامه ریزی درباره قبولی در رشته پزشکی دندانپزشکی داروسازی با مشاوران سامانه در ارتباط باشید و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.


منبع:برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟

tahsili...
ما را در سایت tahsili دنبال می کنید

برچسب : "برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد, راه های قبولی در رشته پزشکی,رتبه لازم برای قبولی در رشته پزشکی,درصد لازم برای قبوی در رشته پزشکی, نویسنده : sara tahsilnews بازدید : 232 تاريخ : چهارشنبه 29 فروردين 1397 ساعت: 17:49

لینک دوستان

خبرنامه